Îmi dau moștenirea

1.00 EUR

Îmi dau moștenirea

Detalii anunt:
gei leioem
Pe site din: 19/04/2024
Adaugat la: 08-10-2020
Expira la: 21-04-2024
Îmi cer scuze pentru această intruziune, mă numesc Homdon BENOIT născut la 31 mai 1938 din Franța. A trebuit să te contactez așa pentru că vreau să fac ceva foarte important. Ți se va părea puțin suspect, deși este adevărat că nu mă cunoști și că nu te cunosc. Sufer de cancer terminal al creierului, medicul curant tocmai m-a informat că zilele mele sunt numărate din cauza stării mele de sănătate degradate. Potrivit celor ce mi-a explicat doctorul, o bilă se instalează în prezent în cușca mea cerebrală, am această boală de mai bine de 4 ani. Sunt văduv și nu am avut copii.
Plănuiesc să-mi donez toate bunurile. Aproape că mi-am vândut afacerea, inclusiv o companie de export de cherestea în Africa, unde am trăit de aproape 15 ani, o parte din toți acești bani vor fi donați diferitelor asociații, centre pentru orfani și persoanele fără adăpost. adăpost. Nu știu în ce domeniu de activitate vă aflați, dar aș vrea să vă ajut să îi ajutați pe ceilalți. În prezent, am în contul meu personal blocat suma de 500.000 de lire sterline (cinci sute de mii de euro) pe care o păstrasem pentru un proiect de construcție. Aș fi recunoscător să vă dau acești bani care vă pot ajuta în afacerea dvs. și în proiectele dvs., vă rog să acceptați acest lucru pentru că este o donație pe care vi-o fac și fără a cere nimic în schimb. Sufer mult și Sunt foarte speriat, aproape că nu pot dormi noaptea ca ziua, pentru că nu vreau să mor fără să fi donat toți acești bani altfel cred că ar fi o risipă.
Vă rugăm să mă contactați cât mai curând posibil dacă sunteți de acord cu oferta mea direct prin e-mailul meu care este goromatajenn@gmail.com, deoarece este acest e-mail
pe care o consult cel mai des.
Fie ca Pacea și Milostivirea lui Dumnezeu să fie cu voi.
Homdon BENOIT










HOME    |    Editia Tiparita    |    Bazar de Constanta API    |    Termeni si conditii    |    Contact

Continut restrictionat !

Pagina pe care doriti sa o accesati, poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!

Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!