Postare automata din site-ul tau - Bazar de Constanta API

Bazar de Constanta va pune la dispozitie posibilitatea de a publica direct din site-ul dvs. a anunturilor, fara prea mult efort.

Astfel, atunci cand aveti o oferta, o postati doar pe site-ul dvs., si, automat, va fi postata si pe site-ul Bazar de Constanta, impreuna cu toate beneficiile (promovare, revista, etc).

Acest API se potriveste cel mai bine cu site-urile agentiilor imobiliare, cele de vanzari auto, magazinele online, sau cele cu oferte in general.

Atunci cand modificati o oferta de pe site-ul dvs., in mod automat, se va actualiza si pe Bazar de Constanta. Toate ofertele publicate prin API, au valabilitate 45 de zile, care se prelungeste automat, la fiecare modificare.

Tot ce aveti de facut, este sa indicati aceasta pagina echipei care se ocupa de administrarea site-ului dvs.

Dificultate implementare: moderata
Durata medie de lucru: ~2 ore
Cunostine necesare: PHP+Mysql
Cerinte server: PHP4.2+, Curl, Mysql

  
  Pentru a putea implementa API-ul Bazar de Constanta, trebuie sa va autentificati.

 

Pentru alte intrebari sau nelamuriri cu privire la implementarea API-ului, contactati suportul tehnic la tehnic@websea.ro

Daca doriti sa ne ocupam noi de implementarea in site-ul agentiei dvs. a API-ului, va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta.HOME    |    Editia Tiparita    |    Bazar de Constanta API    |    Termeni si conditii    |    Contact

Continut restrictionat !

Pagina pe care doriti sa o accesati, poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!

Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!